Kvinna

Vikten av att våga ändra sig

pobrane-41FÖR ETT TAG SEDAN fick jag frågan vad som krävs för att ett nummer av Plaza Kvinna ska kännas komplett. Ingen lätt fråga. Det är många pusselbitar som ska falla på plats innan man skickar tidningen på trvck. Det jag landade i var varken det inspirerande modet eller de senaste skönhetsnyheterna – det var kvinnorna. För vad vore Plaza Kvinna utan alla drivna, coola och säregna kvinnor vi träffar varje månad och som numera är en del av tidningens dna?

I det här numret möter vi ett gäng exceptionellt inspirerande kvinnor – de har alla vägat ta det där steget från den fasta trvggheten för att satsa på sina drömmar och de gör det helt på sina egna premisser som frilansare. När man läser deras historier är det lätt att bli inspirerad att följa i samma fotspår. j\ len lika viktigt som det är att väga ta det där steget, är det att väga ändra och ångra sig. En vän till mig har haft sitt drömjobb men har nu ändrat uppfattning och tänker lämna Sverige för yogaretreats i Indien. En annan har nvligen bytt jobb – men ängrar sig och vill tillbaka till det gamla. Och vet ni? Det är faktiskt helt okej det med. Ibland är det i de felaktiga besluten vi verkligen lär oss något. Ingen är felfri och så inte heller alla de beslut vi tar. Klyschigt men sant, och viktigt att komma ihåg när ångesten ibland knackar på dörren.

Något annat som är viktigt är det säsongsskifte som väntar. Men först vill vi stanna kvar och njuta av vad som kanske ändå ar Sveriges bästa tid. I det här numret bjuder vi på det bästa i modevåg just nu och guidar dig till hur du bäst tar dig an jobbstilen när det är dags att återvända frän semestern. En ingående text om vad som egentligen händer i modebranschen, med designerbyten hit och dit, ger vi dig på sidan 48. Vår moderedaktör Jennifer Winston har gjort ett noggrant urval av säsongens klockor och smycken på sidan 44, och på sidan 109-113 reder vår featureredaktör Cecilia Persson ut allt du vill veta om modehuset Louis Vuitton, ackompanjerat av exklusiva bilder på märkets AWi6-kollektion. Med det sagt hoppas jag att det här numret kan inspirera till att våga tänka i riva banor, oavsett vad det gäller. Trevlig läsning!

 

3)  Läsahrer VIT VAGA TA STEGET

Hej Plaza Kvinna, och tack för en skön tidning! Jag skulle vilja läsa om hur man tar sig ur sin comfort zone. Just nu jobbar jag i en butik där jag är för bekväm -jag kan allt., jag vet allt och jag känner aldrig att: ddag har jag lärt mig något nytt,” Jag vill verkligen byta jobb men har svårt för att komma ir min comfort zone och visa att jag nar mer att ge-Tips, råd och lite peppande läsning skulle vara toppen!

Ha en fin dag, Nathalie Norman

 

He: Nathalie!

Vilken tajming – i det här numret får du möta fem kvinnor som vågade säga upp sig och bli frilans. Inspirationen hittar du på sidan 37-43, och på sidan 40 får du fem goda råd på vägen om du funderar på att starta eget. Som tack för din feedback får du ett solskyddskit från Evy värt 945 kr!

 

#Plazakvinna

Följ @plazakvinna på Instagram för att hänga med oss bakom kulisserna – som under träningen inför vårt andra Tough Viking-lopp tillsammans med SATS den 27:e| augusti. Vi lottar även ut fina vinster till er som använder hashtaggen #plazakvinna.

Leave a Reply

Required fields are marked*